Dec 12, 2010

:: eqbalzack 2010 Giveaway Contest ::

hari ini sabtu..mcm biasalah..aku pasti menonton bola punya. mula2 layan kedah lwn kelantan. pastu direct tgk EPL la. huhu!! tgh half-time. ushalah blog jap..tgk2 ada 'tag' dari cik nurse ni. (wat posting ni sambil tgk bola~) tag ni pasal en. eqbalzack ni wat giveaway upin & ipin.

upin dan ipin bakal keluar episod terbaru tahun 2012 nnt. tajuknya ; Laksmana Upi dan Ipin. apa yang bestnya ialah bakal menggunakan teknologi stereoscopic iaitu bagi membangkitkan kesan 3D ke tahap optimum. dahsyat cerita ni kan..? semua orang suka..tak kira usia.

Sebelum ini, filem Geng: Pengambaraan Bermula yang mula ditayangkan pada Februari tahun lepas telah mencatat fenomena luar biasa apabila berjaya mencatat kutipan kedua tertinggi dalam sejarah perfileman iaitu sebanyak RM6.3 juta hasil jualan tiket tayangan di pawagam.

agak-agaknya cerita terbaru nanti..berapa juta lah pulak kan??


syarat-syarat penyertaan sangat mudah:
  • tinggalkan link pada entri giveaway di page abang eQ
  • tarikh tutup penyertaan :17/12/2010 (Jumaat): 11.59 pm
  • 5 entri bertuah akan mendapat  hadiah comel ini:
(kalender upin & ipin 2011)

Sekian, terima kasih

2 tindakbalas kimia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top