Nov 2, 2010

:: aku kembali!! ::

Setelah lama menyepi..
kini kembali mengegarkan blog sendiri ;p
selama ni sibuk je dgn kije..
pc ada problem..mcm² lg la..
tp, alhamdulillah.. 
dah selesai semuanya dan boleh beraksi semula. (:

untuk posting yang ke-35 tahun 2010 dan yang 1st untuk bulan Nov..
nak wat 'my blog post review'
usha² balik post lama² yang menarik..untuk diterbitkan semula. (:
dan kongsi dgn rakan² pembaca semua~ (:

ok kan?? tak pe kan?? boleh ye?? huhu!!
neh antara posting yang ak suka² syiok sendiri.. haha!!
dan sebab apa suka post tu ::

5Masjid Negara Lengang - sbb rasa mcm tak caya je (:
4Ubat Ulser Mulut - sbb selalu sgt kena ulser (:
3. Anak Aku Mana?Mana Mama Saya? - sbb puas cari..tak jumpa (:
2. Penyakit Tidak Merbahaya - sbb suka penyakit ni (:
1Gigi Cantik, Senyuman Menawan - sbb..sbb..eerrr..sbb apa eh~? haha!!

jadi..disini saya nk tag kan 5 rakan blog saya baru saja update blog mereka semasa saya nak wat posting ni. (:


mana² rakan yang ditag tu..nnt jk rajin wat gak ye mcm ni (:

1st - buat tajuk posting "aku kembali!!"
2nd - pilih 5 posting sendiri yang paling best dan bgtau sebab.
3rd - tag rakan² blog anda yang baru saja update blog mereka semasa anda nak hantar posting ni
(tidak termasuk saya)

 mudah bukan~?? 

Sekian, terima kasih.

4 tindakbalas kimia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top