Oct 9, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI OKTOBER


hari ni (09.10.10) inchik ben buat offer untuk blogger-blogger baru yang nak menambah kenalan n berada dalam blog list beliau..ahh so sweet la u inchik ben! macam tahu -tahu je saya blogger baru kan! memang panas-panas lagi nih! hehe..

so for anyone yang nak join, senang je..
  • 1st..buat 1 post pasal incik ben n letak header pic yang macam kat atas nih..
  • pastuh..letak tajuk post seperti tajuk yang saya tulis..
  • then..tinggalkan url / link anda pada bahagian comment di page inchik ben..
  • tarikh tutup hari ini..sebelum 12 midnite (09/10/2010)..
so ape lagi?? jom jom!

2 tindakbalas kimia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top